Çanakkale Teknopark Genel Müdürü Doç. Dr. Erkan Bil, KOSGEB Başkanı Ahmet Serdar İbrahimcioğlu'nu Ankara'da Ziyaret Etti.

Özet
:

Teknoloji Geliştirme Bölgeleri Derneği Başkan Yardımcısı ve Çanakkale Teknopark Genel Müdürü Doç. Dr. Erkan Bil, KOSGEB Başkanı Ahmet Serdar İbrahimcioğlu ile bir araya gelerek, Çanakkale Teknopark’ın milli teknoloji hamlesi doğrultusunda attığı adımlar ve gelecek planları hakkında görüş alışverişinde bulundu.

 

Görüşmeye, Teknoloji Geliştirme Bölgeleri Derneği Başkanı ve Antalya Teknokent Genel Müdürü Dr. İbrahim Yavuz da eşlik ederken, görüşme sırasında Çanakkale Teknopark’ın inovasyon ve teknoloji odaklı projeleri, bölgesel kalkınma ve ulusal ekonomiye katkıları konuşuldu. Doç. Dr. Erkan Bil, Teknopark bünyesinde gerçekleştirilen Ar-Ge çalışmaları ve yenilikçi girişimler hakkında bilgi verdi.


KOSGEB Başkanı Ahmet Serdar İbrahimcioğlu ise, Çanakkale Teknopark’ın çalışmalarını yakından takip ettiğini belirterek, bu tür inovatif projelerin Türkiye’nin küresel rekabet gücünü artırdığını vurguladı. İbrahimcioğlu, “KOSGEB olarak, teknoloji odaklı girişimleri ve Ar-Ge projelerini desteklemeye devam edeceğiz. Çanakkale Teknopark ile iş birliğimizi daha da güçlendireceğiz” ifadelerini kullandı.
Görüşme, Çanakkale Teknopark’ın gelecek vizyonu ve stratejik planları üzerine yapılan değerlendirme ile son buldu.

Resim
X