Çanakkale Teknopark Firmalarımızdan OpTomo Medical, Yenilikçi 3B Görüntüleme Teknolojisiyle TET Proje Pazarı'nda Zirvede

Özet
:
Çanakkale Teknopark Firmalarımızdan OpTomo Medical, Yenilikçi 3B Görüntüleme Teknolojisiyle TET Proje Pazarı'nda Zirvede

Çanakkale Teknopark bünyesinde faaliyet gösteren Optomo Medikal Teknolojiler firmamızın kurucusu Doç. Dr. Adem Polat’ın 3DEEPXR İsimli Buluşu TET PROJE PAZARI 12’de Birincilik Ödülüne Layık Görüldü. 
 
Kısa adı TET olan ve elektrik-elektronik sektörlerine yönelik yüksek katma değerli projeleri, yatırımcılar ile buluşturan ve projelerin ticari değere dönüşmesini sağlayan Elektrik ve Elektronik İhracatçıları Birliğinin (Turkish Electro Technology - TET) düzenlediği TET Proje Pazarı’nın 2012 yılından itibaren her yıl düzenlediği yarışmanın 12.si olan TET PROJE PAZARI' 12 Proje yarışmasının ana değerlendirme aşaması 12-13 Aralık 2023’te, final etabı ise 15 Aralık 2023’te yapıldı ve ödüller sahiplerini buldu.
 
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Adem Polat, TET PROJE PAZARI’12 proje yarışmasında Sağlık Uygulamaları Kategorisinde Birincilik Ödülüne layık görüldü. 348 projenin mücadele ettiği yarışma sonucunda jüri tarafından Dr. Polat’ın 3DEEPXR: Derin Teknoloji Tabanlı Tümör 3 Boyutlu Görüntüleme Cihazı isimli buluşu birinci olarak belirlendi ve 100.000 TL para ödülü almaya hak kazandı. Bölgemizde faaliyet gösteren OPTOMO MEDİKAL TEKNOLOJİLER firmamızın 3DEEPXR’in klinik versiyonu çalışmalarını sürdüren firma kurucusu Doç. Dr. Adem Polat'ı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz!

Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
alt
alt
alt
alt
alt
X