Biga'nın Ekonomisine Katkı Sağlayanlara Ödülleri Takdim Edildi

Özet
:
Biga'nın Ekonomisine Katkı Sağlayanlara Ödülleri Takdim Edildi

23 Ocak 2024 tarihinde Biga Ticaret ve Sanayi Odası tarafından düzenlenen ve bölgesel ekonomiye değer katan firmaların ödüllendirildiği "Ekonomiye Değer Katanlar Ödül Töreni", hem sektör liderlerinin hem de akademik dünyanın önde gelen isimlerinin katılımıyla gerçekleşti. 
Biga'nın ve bölgenin ekonomik potansiyelini en üst düzeye çıkarmaya yönelik çabaların ödüllendirildiği bu önemli etkinliğe Çanakkale Valisi İlhami Aktaş, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü ve Çanakkale Teknopark Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Ramazan Cüneyt Erenoğlu ile Çanakkale Teknopark Genel Müdürü Doç. Dr. Erkan Bil'in de aralarında bulunduğu birçok değerli konuk katılım gösterdi.
Törende, 150'ye yakın firma 200'den fazla ödülle onurlandırıldı. Kurumlar ve gelir vergisi rekortmenleri, İSO 500 listesinde yer alan Biga firmaları, 30 yılını dolduran üyeler, istihdamda önemli katkı sağlayan işletmeler ve ihracat yapan firmalar ödüllerini aldı.
Çanakkale Teknopark olarak, bu başarı hikayelerini yakından takip ediyor ve bölgesel kalkınmanın her alanında inovatif ve sürdürülebilir katkılar sağlamayı hedefliyoruz. Biga'nın ve Çanakkale'nin ekonomik gelişimine katkıda bulunan tüm firmaları tebrik ediyor, onların başarılarının ilham kaynağı olmasını diliyoruz. Böyle bir etkinliğin organize edilmesi ve ev sahipliği adına başta Biga TSO Yönetim Kurulu Başkanı Şadan Doğan olmak üzere emeği geçenleri kutluyoruz. Hep birlikte, bölgeyi ekonomik anlamda daha da güçlendirme yolunda ilerlemeye devam edeceğiz.

Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
alt
alt
alt
alt
alt
X