12. Teknoloji Geliştirme Bölgeleri Koordinasyon Toplantısı’na Katıldık

Özet
:
12. Teknoloji Geliştirme Bölgeleri Koordinasyon Toplantısı’na Katıldık

Çanakkale Teknopark olarak 23-24 Aralık 2023 tarihlerinde Balıkesir'de gerçekleştirilen 12. Teknoloji Geliştirme Bölgeleri Koordinasyon Toplantısına katılım sağladık. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'nın himayelerinde ve Balıkesir Teknokent'in ev sahipliğinde düzenlenen bu önemli etkinlik, Türkiye'nin dört bir yanından Teknoloji Geliştirme Bölgeleri Yöneticilerini ve sektör profesyonellerini  bir araya getirdi.

Etkinlik, Balıkesir Teknokent Genel Müdürü Öğr. Gör. Burcu Aydemir, Balıkesir Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Fatih Satıl, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Ar-Ge Teşvikleri Genel Müdürü Muhammet Bilal Macit ve Balıkesir Valisi İsmail Ustaoğlu'nun açılış konuşmalarıyla başladı. Bakanlık uzmanlarının sunumları ve yuvarlak masa toplantılarıyla devam etti. 

Etkinliğin ilk günü, Balıkesir Teknokent ziyareti ve gala yemeğiyle son bulurken, ikinci gün Bakan Yardımcısı Zekeriya Coştu'nun başkanlığında gerçekleşen oturum, katılımcılara sektördeki son gelişmeleri tartışma ve gelecek için ortak stratejiler geliştirme fırsatı verdi.

Çanakkale Teknopark olarak, bu etkinliğin Türkiye Yüzyılı hedefleri doğrultusunda yenilikçi fikirlerin paylaşılması, iş birliklerinin güçlendirilmesi ve teknoloji ekosisteminin geliştirilmesi için kritik bir platform olduğuna inanıyoruz.

Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
X